Queen Collection

Jeg er opptatt av hvordan vi kan løfte frem kraften i oss selv og andre, og hvordan naturens inspirasjon kan inspirere oss til det. 9 kraftfulle og flotte kvinner har stilt som modell og latt seg avfotografere, alle med et ord som beskriver en kraft i oss. Ord som jeg føler er viktig for vår identitet og vekst: ” Roots, Vulnerability, Love, Will, Believe, Vitality, Strenght, Forgivness og Purity ”.

Finn din kraft!

Roots

" Men, sjelen vår lever evig- og den er mye mer enn utseende, mer enn følelser, tanker og alt annet flyktig vi fylles oss med "

PRISER / STØRRELSER

Forgiveness

" Det er ofte en lang vei å gå før man er klar for tilgivelse, tillatt dette og aksepter at alle reaksjoner hører til prosessen "

PRISER / STØRRELSER

Purity

" Jeg har tro på renheten og at alle har noe positivt å by på hvis man velger å lytte til hjertet "
_

PRISER / STØRRELSER

Vulnerability

" Finn mot til å være sårbar. Gi slipp på gamle hendelser, åpne opp og tilgi, men også stole på at alt blir som det skal "

PRISER / STØRRELSER

Love

" Jeg er avhengig av å ha noe å dyrke for å kunne vokse og ingen ting vokser uten kjærlighet " 
_

PRISER / STØRRELSER

Vitality

" Styrke, kjærlighet, lekenhet og åpenhet gir meg en enorm glede av å leve "
_

PRISER / STØRRELSER

Will

" Jeg VET at jeg kan komme langt på ren vilje. Det kan vi alle. Det er bare et spørsmål om tid "
_

PRISER / STØRRELSER

Strenght

" Jeg ble nødt til å se på meg selv i et annet lys, et salgs oppgjør med meg selv. Jeg ble nødt til å minne meg selv på alt jeg hadde fått til alene "

PRISER / STØRRELSER

Believe

" Jeg har valgt å stå i ren tro og kjærlighet - ha troen på meg selv. Jeg har søkt og forsetter å søke innover, i meg lever et fantastisk univers "

PRISER / STØRRELSER